Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاشم داداش‌پور روز چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه مراغه با اشاره به اینکه تامین بخشی از بودجه وزارت علوم به فروش مستغلات موکول شده است، افزود: وزیر علوم با جدیت به دنبال تخصیص اعتبار مورد نیاز است تا دغدغه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها را کمتر کند. 

وی همچنین به لزوم جذب مشارکت خیران برای توسعه مراکز دانشگاهی نیز اشاره و بیان کرد: درود به همه افرادی که در دانشگاه‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند و بنده نیز دست خیران فعال در حوزه دانشگاه را می‌بوسم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته وی فرد خیری هفت باب ساختمان در دانشگاه گیلان احداث کرده و رئیس وقت دانشگاه نیز در پاسخ به این کار خیر، آرامگاه این فرد را در محوطه دانشگاه جانمایی کرده است. 

دانشگاه مراغه پاسخی برای عنوان «بهشت دیرینه‌شناسان» داشته باشد

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: تحقق «دانشگاهی به وسعت شهر» به عنوان شعار دانشگاه مراغه به تعبیری نشان می‌دهد که این مرکز باید جامع‌محور و پایه باشد و برای ظرفیت‌ها و عناوین منطقه‌ای همچون «مراغه، بهشت دیرینه‌شناسان» پاسخ داشته باشد. 

داداش‌پور افزود: دانشگاه‌ها در طول زمان تغییراتی به خود می‌بینند و سیاست‌های علمی، فناوری و نوآوری را پشت سر می‌گذارند تا به سمت جامع‌محوری حرکت کنند.

وی اضافه کرد: سیاست‌های علمی فقط دارای کارکردهای تولید دانش بود اما وقتی دانشگاه نسل دوم مطرح شد، حرکت در مسیر فناوری و اقتصادی بودن مورد توجه قرار گرفت. 

داداش پور اظهار داشت: سیاست‌های نوآوری نیز انتقال نوآوری به شهر را دنبال می‌کند و در حقیقت بر اساس این سیاست، اتصال دانشگاه به محیط منطقه‌ای به یک اصل تبدیل می‌شود تا دانشگاه در خدمت توسعه منطقه باشد. 

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه باید جایگاه خودش را در محیط ملی پیدا کند و پاسخگوی نیازهای محلی باشد، بیان کرد: اینجاست که ضرورت توجه به دانشگاه ماموریت‌گرا مشخص می‌شود؛ دانشگاهی که سیاست علمی، فناوری و نوآوری را پشت سر گذاشته است و به بحث‌های کارآفرینی اهمیت می‌دهد. 

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: دانشگاه باید به بهبود مهارت‌های فنی منطقه کمک کند و اگر دانشگاه از محیط ملی جدا باشد، نمی‌تواند سرمایه و دارایی تولید کند. 

داداش‌پور یادآوری کرد: از سوی دیگر دانشگاه باید بتواند به بهبود سرمایه اجتماعی در محیط محلی خودش کمک کند و دانشگاهی ماموریت‌گراست که به توسعه منطقه کمک کند. 

به گفته وی دانشگاه می‌تواند علاوه بر منطقه، نیازهای جهانی را هم پاسخ دهد؛ برای نمونه در پاسخ به مطالبه مسئولان محلی اگر دانشجوی خارجی در دانشگاه مراغه حضور یابد، فقط به خاطر ظرفیت‌های محلی و خاص این کهن‌شهر از جمله منطقه فسیلی باید جذب شود. 

وی تاکید کرد: دانشجوی خارجی زمانی دانشگاه مراغه را برای تحصیل انتخاب خواهد کرد که از ظرفیت‌های خاص دانشگاه استفاده کند که در اینجا «بهشت فسیل‌شناسان» مطرح می‌شود. 

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: ظرفیت علمی رشته زمین‌شناسی باید در دانشگاه مراغه به حدی بالا برود که «بهشت فسیل‌شناسان» معنا پیدا کند و دانشگاه در توسعه روزافزون این ظرفیت مداخله کند. 

وی همچنین با تاکید بر اینکه مرکز تحقیقات نجوم و اختر فیزیک مراغه با وجود ادغام در دانشگاه مراغه همچنان دارای هویت است، بیان کرد: دانشگاه مراغه باید برای رشد و بالندگی این ظرفیت نیز برنامه داشته باشد. 

مراغه شهر من هم هست

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: به واسطه اینکه اهل نقده هستم، به وفور از مراغه عبور و به تهران سفر کرده‌ام؛ بر همین اساس شناخت کافی از این کهن‌شهر دارم و آن را شهر خودم هم می‌دانم.

داداش‌پور با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشگاه مراغه مسیر ارتقا را طی کند، اظهار داشت: این دانشگاه باید در خور نام خواجه‌نصیرالدین طوسی باشد. 

به گزارش ایرنا در این آیین از تلاش‌های حدود ۶.۵ ساله «محمدعلی لطفی‌الهی» قدردانی و «محمد زادشکوییان» به عنوان رئیس جدید دانشگاه مراغه معرفی شد.
 

برچسب‌ها دانشگاه مراغه دانشگاه ریاست دانشگاه مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه مراغه دانشگاه دانشگاه مراغه دانشگاه معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان دانشگاه مراغه داداش پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۸۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان

ایمانی پور به منظور توسعه روابط فرهنگی، آموزشی، علمی و هنری بین ایران و ارمنستان، راهی این کشور شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سفارت کشورمان در ایروان، در سفری رسمی به دعوت ژانا آندریاسیان وزیر آموزش، علوم، فرهنگ و ورزش ارمنستان، محمد مهدی ایمانی پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به منظور توسعه روابط فرهنگی، آموزشی، علمی و هنری بین دو کشور، راهی ارمنستان شد.

ایمانی پور از یکی از مدارس شهر ایروان که در آن زبان فارسی به دانش آموزان مقاطع مختلف تدریس می‌شد، بازدید کرد.

وی در جریان این بازدید، از روند آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان ابراز خرسندی و از مقامات دولتی، مسئولان مدرسه و آموزگاران آن تقدیر و تشکر کرد.

ایمانی‌ پور با حضور در وزارت امور خارجه ارمنستان به همراه سفیر کشورمان با معاون وزیر خارجه ارمنستان دیدار و گفتگو کرد.

واکنش سفیر ایران به توافقات ارمنستان و جمهوری آذربایجان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • دانشگاه کالیفرنیا از سرمایه‌گذاری در اسرائیل صرف‌نظر کرد+ فیلم
  • جلسه معاون وزیر با تاج درباره اتفاقات اخیر
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • واکاوی ممنوعیت پخش مجموعه «حشاشین»
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی