Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان تبریز -  «محمد زادشکویان»   گفت : انتظار داریم کمک کنند تا کار‌ها با دقت و نظم پیش برود و در دوره مدیریت تلاش و تاکید بر حفظ کرامت انسانی و به ویژه توجه به اهمیت جایگاه ایثارگران و نقش محوری پرسنل دانشگاهی در اولویت برنامه‌ها خواهد بود.

 رعایت اخلاق حرفه‌ای و دوراندیشی در برنامه‌های پژوهشی، آموزشی و تقویت تعاملات از رویکرد‌های جدید خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنگنا‌های مالی قابل توجه است، اما امیدواریم با عنایت الهی این تنگنا‌ها در آینده نزدیک حل شود.

 امیدواریم همه اساتید روحیه نشاط و سلامت روان خود را با تحول در آینده نزدیک بازیابی کنند تا دانشگاه مراغه در آینده به دانشگاه مطرح در سطح کشور تبدیل شود.

 انتظار داریم دانشگاه مراغه از لحاظ فرهنگ نمونه باشد نه فقط به خاطر علم بلکه به خاطر فرهنگ آن نمونه بودن در دستور کار ما قرار دارد.

مدیریت قاطع، منضبط و قانونمند لازم است و مراعات اصول اخلاقی و مبتنی بر آموزه‌های دینی و اتکا به عقل و خرد جمعی و مشارکت پذیر کردن گروه‌های آموزشی و بازگداندن نقش آنان در مدیریت دانشگاه مدنظر خواهد بود.

 تبدیل شیب نزولی سرمایه انسانی به منحنی صعودی به منظور توجه به ظرفیت تولید علم و ارتقای دانشگاه جامع‌محور راهی جز مدیریت انقلابی و جهادی ندارد و در بیانیه گام دوم انقلاب نیز به آن تاکید شده است.

تبدیل به قطب علمی استان و منطقه با انقلاب نرم افزاری و با اتکای به تجریه بزرگان و بهره گیری از همت و انگیزه اعضای هیئت علمی و کارمندان در نیل به تعالی سریع دانشگاه به ویژه ارتقای به سطح ۲ در بین دانشگاه‌های کشور از جمله مهمترین برنامه هاست.

ارایه اصلاح و تنوع بخشی برای سه طیف خروجی، اجرا و تنوع بخشی به منابع درآمدی دانشگاه، بازنگری در افق و ماموریت دانشگاه با توجه به موقعیت جعرافیایی با تاکید بر هم افزایی و پرهیز از تقلب و موازی کاری از دیگر برنامه‌های دانشگاه برای سال‌های آینده است.

مشارکت و ترویج فرهنگ مشارکت در جهت توسعه پایدار فرهنگی از طریق برگزاری نشست‌ها و تعامل فعال با رسانه و برقراری ارتباط سازنده و مستمر، گسترش کمی و کیفی شرکت‌های دانش بنیان و تقویت روحیه نوآری و قانون مداری نیاز است تا یک دانشگاه الگو باشیم.

در دیداری که با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری داشتم، قول دادم که دانشگاه مراغه را به دانشگاه الگو در سطح کشور تبدیل کنیم و در این راستا برنامه‌های دقیق در مباحث فرهنگیر و علمی خواهیم داشت.

برای پیشبرد امور دانشگاه و برداشت گام‌های مثبت، دست امداد به خانواده بزرگ دانشگاه و مردم شهرستان دراز می‌کنیم و از خداوند رحیم تقاضا داریم روزی که به شرط حیات در همین سالن جلسه تودیع حقیر برگزار می‌شود، شرمنده امام زمان و خون شهدا نباشیم.

در این آیین از تلاش‌های حدود ۶.۵ ساله «محمدعلی لطفی‌الهی» قدردانی و «محمد زادشکویان» به عنوان رئیس جدید دانشگاه مراغه معرفی شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علم دانشگاه مراغه برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۱۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند

تک فرزند‌ها گاهی با برچسب‌های ناخوشایندی مواجه می‌شوند، چیز‌هایی مثل لوس بودن، خودخواه بودن یا تنها بودن.

به گزارش روزیاتو، اما جالب است بدانید که مهاتما گاندی نیز تک فرزند بود؛ و آیا به نظر شما او شخصی خودبین بود؟

از گذشته کلیشه‌هایی در خصوص فرزند چندم خانواده بودن و داشتن یا نداشتن خواهر و برادر وجود داشته است.

گرچه مدرک اندکی در اثبات برخی از آن‌ها وجود دارد، اما برخی از آن‌ها هم قابل اعتنا هستند.

خوشبختانه خبر‌های بدی درمورد تک فرزند‌ها وجود ندارد. بلکه آن‌ها از ویژگی بخصوصی برخوردارند که آن‌ها را منحصر به فرد ساخته است.

۱- مستقل اند و می‌دانند که چطور از خود مراقبت کنند

حتماً شنیده اید که می‌گویند تک فرزند بودن، شما را لوس می‌کند.

هر چه نباشد، در نبود هیچ خواهر و برادر دیگری که توجه والدین تان را به خود جلب کند، شما به مرکز توجه تبدیل می‌شوید.

اما این بدان معنا نیست که شما اینگونه بزرگ می‌شوید که همیشه منتظر باشید دیگران کارهایتان را انجام دهند.

حقیقت آن است که والدین ما شبانه روزی حی و حاضر نیستند. به علاوه، آن‌ها نگاه متفاوتی نسبت به زندگی در مقایسه با فرزند خود دارند.

به همین دلیل آن‌ها همیشه نمی‌توانند نیاز‌های ما را برآورده کنند؛ بنابراین در نبود خواهر و برادری که بتوان به آن‌ها تکیه کرد، همه چیز با خودتان است.

کودکانی که به گونه‌ای بزرگ شده اند که مجبور بودند خودشان را سرگرم کنند، به تنهایی بازی کنند و مشکلات شان را حل کنند، در آینده به فردی خودکفا و کاربلد تبدیل می‌شوند.

۲- در بیان افکار و عقاید خود رک هستند

تک فرزند‌ها می‌توانند به رهبران بسیار خوبی تبدیل شوند.

وقتی خواهر و برادر دارید، ممکن است احساس کنید که افکار و احساسات زیاد سرکوب می‌شوند.

گرچه این امر می‌تواند درس ارزشمندی به ما در خصوص مدیریت روابط مان در آینده و نحوه‌ی رفتار با دیگران دهد، اما می‌تواند به اعتماد به نفس ما لطمه بزند و باعث شود و در بیان درونیات خود کمرویی بیشتری پیدا کنیم.

تک فرزندها، اما همیشه در معرض آن انتقاد و عدم پذیرش شدیدی که فرزندان خواهر و برادر دار ممکن است تجربه کنند، نیستند.

این امر به آن‌ها راحتی و اعتماد به نفس بیشتری برای در میان گذاشتن افکار خود می‌دهد.

۳- بیشتر از سن شان می‌فهمند

مصاحبت با بزرگتر‌ها از سن اندک، پختگی به دنبال دارد.

درست است که دوستانی همسن و سال خودتان دارید، اما در فضای خانه در معرض پختگی زیادی قرار دارید که بسیاری از اوقات منتقل می‌شود.

ممکن است از سن کم مهارت‌های عاطفی بسیار پیچیده و پخته‌ای را یاد گرفته باشید، چیز‌هایی مثل همدلی، تفکر و آگاهی و مهارت‌های حساس بین فردی.

ترکیب همه‌ی این‌ها با یکدیگر شخصی همه فن حریف می‌سازد که دانایی‌ای فراتر از سن خود دارد.

۴- استاندارد‌های سختگیرانه‌ای دارند که آن‌ها را به افراد بسیار موفقی تبدیل می‌کند

تک فرزند‌ها اغلب انتظارات بالایی از خود دارند، امری که از سنین کم آغاز می‌شود.

دلیلش این است که وقتی تک فرزند هستید، تمام توجه والدین تان به شما است. این امر گرچه مزیت‌هایی دارد، اما فشار زیادی هم ایجاد می‌کند.

آن‌ها توجه زیادی به عملکرد و موفقیت تان در زندگی دارند. آن‌ها بهترین‌ها را برای شما می‌خواهند و زمان بیشتری را تنها صرف شما می‌کنند تا از موفقیت شما مطمئن شوند.

تک فرزند‌ها از سنین پایین یاد می‌گیرند که خود را به جلو سوق دهند و از دیگران بهتر باشند.

تعجبی ندارد که بسیاری از داستان‌های موفقیت تاریخ، درباره‌ی چهره‌های مشهوری مانند لئوناردو داوینچی، جیمز لنون، رابرت دنیرو و غیره، تک فرزند هستند.

۵- مشکلی با تنهایی ندارند

تعجبی ندارد، چون به آن عادت کرده اند.

بسیاری از افراد در تنهایی احساس راحتی نمی‌کنند. آن‌ها می‌گویند که حوصله شان سر می‌رود یا احساس تنهایی می‌کنند.

اما تک فرزند‌ها از سن بسیار کم لذت خلوت کردن با خود را چشیده اند.

وقتی تک فرزند هستید هرگز مجبور نمی‌شوید اتاق تان را با کسی شریک شوید. شما خواهر و برادری ندارید که همیشه روی مصاحبت با او حساب کنید. شما مجبور هستید به نحوی با خود دوست شوید.

این امر در دوران بزرگسالی با مزایای زیادی همراه است.

خلوت کردن با خود به ما فرصت بیشتری برای تعمق در خود و کشف خود می‌بخشد. همچنین شما این فرصت را پیدا می‌کنید که به احساسات خود تعادل بخشید و آرام بگیرید.

۶- در تفکر خلاقانه بهترند

تک فرزند بودن خلاقیت را در شما به سطح بالاتری می‌رساند.

دانشمندان در پژوهشی به بررسی اسکن مغزی صد‌ها دانشجو پرداختند که نیمی از آن‌ها تک فرزند بودند. آن‌ها همچنین شخصیت، خلاقیت و هوش این دانشجویان را مورد بررسی قرار دادند.

دانشمندان پی بردند که تک فرزند‌ها در مقایسه با آن‌هایی که خواهر و برادر داشتند، در بحث خلاقیت، از عملکرد بهتری برخوردار بودند.

تصاویر اسکن مغزی نشان داد تک فرزند‌ها در آن نواحی مغز که با انعطاف پذیری ذهنی و تخیل مرتبط هستند، ماده‌ی خاکستری بیشتری داشتند.

دانشمندان این امر را یکی دیگر از نتایج ارتباط زیاد تک فرزند‌ها با والدین خود و ترکیب آن با انتظارات بالایی که از آن‌ها وجود دارد، حدس زده اند.

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه
  • ساخت ۱۰ المان آجری در مراغه
  • نامه نگاری های ارتقای آبسرد به بخش انجام شده است
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • ضرورت توجه به روان‌سازی ترافیک معابر در مراغه
  • تجلیل از معلمان خیر مراغه‌ای
  • تجلیل از معلمان خیر مراغه ای