Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک پورقهرمانی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود:  در این فصلنامه اخلاق علمی و نشر، تحت قوانین بین‌المللی کپی‌رایت و کمیته بین‌المللی اخلاق در انتشارات موسوم به «COPE» رعایت شده و به خوانندگان اجازه خواندن، دانلود، کپی، توزیع، چاپ، جست‌وجو و پیوند متن کامل مقاله‌ها داده می‌شود.

به گفته وی مقاله‌هایی که به موضوعات و مطالعات مرتبط با حقوق فضای مجازی اختصاص داشته و بر اساس چارچوب علمی فصلنامه نوشته شده باشد، امکان چاپ در این فصلنامه را خواهد داشت و بدین منظور از همه پژوهشگران این عرصه دعوت می‌شود که مقاله‌های ارزنده خود را به این فصلنامه ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ارسال مقاله را به عضویت در سایت فصلنامه با آدرس«http://cyberlaw.iau-maragheh.ac.ir/»  وابسته دانست و اظهار داشت:  مقاله‌ها باید به زبان فارسی و همراه با چکیده انگلیسی در سایت بارگذاری شود و نوع داوری آن بسته، و حداقل با ۲  نفر انجام خواهد شد. 

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی مراغه و سردبیر این فصلنامه میانگین بازه زمانی فرآیند داوری را ۶ هفته و فرآیند بررسی اولیه آن را هفت روز اعلام کرد و افزود: روش ماخذنویسی در مقاله‌های ارسالی به این فصلنامه «APA» است. 

پورقهرمانی اظهار داشت: این فصلنامه نخستین نشریه تخصصی کشور در زمینه حقوق فضای مجازی است و هسته علمی و پژوهشی پدافند سایبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه نیز اولین هسته علمی مصوب دانشگاه به شمار می‌رود.

به گزارش ایرنا گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه با هفت رشته کارشناسی ارشد و سه رشته دکتری حقوق، از اساتید برجسته این رشته دانشگاهی بهره می‌برد و طی سال‌های اخیر با برگزاری کنفرانس‌های علمی در زمینه پدافند سایبری، نقش محوری در زمینه توسعه علوم مرتبط با فضای مجازی داشته است. 

سومین کنفرانس ملی پدافند سایبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه و با همکاری انجمن پدافند غیرعامل شمالغرب کشور نیز در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار می‌شود و دبیرخانه آن نیز طی روزهای اخیر آغاز بکار کرد.

علاقه‌مندان به ارسال مقاله و کسب اطلاعات بیشتر نیز می‌توانند به سایت این کنفرانس به آدرس http://hamayesh.iau-maragheh.ac.ir/cyber1401/fa/ مراجعه کنند.

برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی مراغه حقوق عمومی نشریه علمی فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مراغه حقوق عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مراغه حقوق عمومی نشریه علمی فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۸۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید هادی محمودی، شامگاه جمعه در مراسم عزاداری شب شهادت امام صادق (ع) در مسجد امام جعفر صادق (ع) اردستان، اظهار کرد: امام صادق (ع) مسئولیت تبلیغ دین را برعهده داشت در ابتدا برای این کار، شاگردان خود را زیاد می‌کرد و به یاران خود حکم می‌کرد در مناطق مختلف به تبلیغ دین بپردازند.

وی افزود: امام روش‌های مناظره و علم کلام را برای شاگردان خود آموزش می‌داد، برخی از افراد با صحنه‌ها و مطالب علمی، فلسفی و عقلانی ممکن است مسلمان و شیعه شوند.

شاگرد مرحوم آیت‌الله ناصری خاطرنشان کرد: در زمان امام صادق به موضوع عقلانی بودن دین نیاز بود چرا که فرقه‌های بسیاری وجود داشت، هرشخصی نسبت به ایجاد فرقه‌های مختلف اقدام می‌کرد و حرف‌های ناپسندی را به دین اسلام نسبت می‌دادند.

محمودی تصریح کرد: این دوران نیز همچون دوران امام صادق (ع)، عصر فرقه‌هاست‌، مهم‌ترین وظیفه شیعه این است که منطق و استدلال را فراگیرد و بتواند از دین خود دفاع کند استدلال کردن و دفاع درست و منطقی بسیار مهم است.

وی بیان کرد: در بین تمام امامان تنها امام صادق (ع) با زهد مخالف می‌کردند، شعار فرقه صوفیه در زمان امام، زهد بود و با این ابزار مردم را به سمت خود جذب می‌کردند.

کارشناس مسائل مذهبی اضافه کرد: باید امروز در زمینه فضای مجازی کار کرد و نمی‌توان آن را رها کرد، در اثر همین رسانه و فضای مجازی در کشور اغتشاشات ایجاد کردند چرا که رسانه قدرتمند است و رهبر انقلاب نیز بر توجه به رسانه تاکید دارد.

محمودی ادامه داد: امروزه توجه به فضای مجازی و رسانه اهمیت دارد، مسئولان کشورهای دیگر سخنرانی‌های رهبر انقلاب را با دقت گوش می‌دهند و به موضع‌گیری‌ها توجه می‌کنند

وی گفت: باید شبهات مختلفی را که در نسل جوان درخصوص امامان و دین وجود دارد را مورد توجه قرار گرفته و به آنان پاسخ داد.

شاگرد مرحوم آیت‌الله ناصری تصریح کرد: اسلام با کلام عزت خود را حفظ می‌کند امام صادق کلام را بین افراد رواج می‌داد و به یاران خود دفاع منطقی از دین را توصیه می‌کرد.

محمودی یادآور شد: امام از دو مسیر علمی شاگردان خود را تربیت می‌کرد یک مسیر علمی ظاهری همان یادگیری قرآن، اخلاق و احکام بود و دیگری مسیر علم نوری است.

کد خبر 6096033

دیگر خبرها

  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند