Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، موسی شعفی روز جمعه در بازدید از خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه مراغه اظهار داشت: دیروز فیلمی از خوابگاه خودگردان دانشجویی پسران دانشگاه مراغه در فضای مجازی منتشر شد که در آن برخی از دانشجویان نسبت به وضعیت نظافت و مشکلات ساختمانی آن انتقاد داشتند که در این راستا بازدید میدانی به همراه معاونت دانشجویی دانشگاه در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: پس از بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها متاسفانه فرصت چندانی برای ساماندهی و آماده‌سازی خوابگاه‌ها جهت استفاده دانشجویان وجود نداشت و وجود برخی از مشکلات نظافتی در خوابگاه‌های خودگردان خارج از دانشگاه نیز به همین علت است.

وی ادامه داد: قبل از انتشار فیلم وضعیت خوابگاه در فضای مجازی، مسئولان دانشگاه مراغه از مالک و پیمانکار خوابگاه خواسته بودند تا نسبت به رفع برخی از مشکلات و نواقص اقدام کند.

وی افزود: حضور دانشجویان و زمان محدود برای رفع برخی مشکلات ساختمانی و زیرساختی موجب پیش آمدن این مشکل شده و در حال حاضر مالک ساختمان نسبت به رفع مشکلات نظافتی، کاشی‌کاری آشپرخانه و خرید یخچال جدید برای خوابگاه اقدام کرده است؛ ضمن اینکه بقیه موارد نیز پس تعطیلی دانشگاه‌ها رفع خواهد شد.

وی بیان کرد: خوشبختانه شرایط خوابگاه‌های دانشجویی داخل دانشگاه مراغه که دانشجویان دختر در آن اسکان دارند، قابل قبول بوده و از وضعیت مطلوبی برخوردار است.

معاون دانشجویی دانشگاه مراغه نیز در این بازدید با اشاره به اینکه دانشگاه مراغه بیش از یکهزار و ۴۵۰ تخت خوابگاهی دارد، گفت: در حال حاضر دانشجویان در این دانشگاه در ۲ خوابگاه ملکی داخل دانشگاه با ۸۰۰ تخت خوابگاهی ویژه دختران و ۲ خوابگاه استیجاری و سه خوابگاه خودگردان در مجموع با ۵۵۰ تخت خوابگاهی ویژه پسران اسکان یافته‌اند.

رسول دانش‌فراز اعلام کرد: همچنین راه‌انداری خوابگاهی با ظرفیت ۱۰۰ تخت نیز بر اساس توافق با آموزش‌وپرورش شهرستان در دستور کار قرار دارد.

وی تاکید کرد: قبل از انتشار فیلم وضعیت خوابگاه خودگردان در فضای مجازی، در همان خوابگاه به همراه رئیس دانشگاه حضور پیدا کرده و رفع مشکلات موجود را خواستار شده بودیم.

وی با اشاره به اینکه متولی خوابگاه‌های خودگردان بخش خصوصی است و دانشگاه وظیفه نظارتی دارد، اضافه کرد: مالک خوابگاه یکی از خیران شهرستان بوده که با دریافت کمترین هزینه چندین سال است که ساختمان را به عنوان خوابگاه در اختیار دانشجویان دانشگاه مراغه قرار داده و همواره در ساماندهی و رفع کمبودهای آن پای کار است.

معاون دانشجویی دانشگاه مراغه افزود: خوابگاهی با ظرفیت بیش از ۲۰۰ تخت در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع و زیربنای سه هزار متر مربع با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در داخل دانشگاه در حال ساخت است که امیدواریم بزودی به پایان برسد تا قسمتی از مشکلات کمبود خوابگاه را جبران کنیم.

به گزارش ایرنا دانشگاه مراغه دارای بیش از سه‌هزار و ۵۰۰ دانشجو است که در ۶۲ رشته مختلف این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی دانشگاه مراغه مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی دانشگاه مراغه مراغه آذربایجان شرقی دانشگاه مراغه مراغه دانشجویی دانشگاه دانشگاه مراغه خوابگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۸۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی