Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود اسدیان روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه با بیان اینکه تسریع این روند به همت و هم‌افزایی نیاز دارد، افزود: تبدیل مراغه به قطب درمان منطقه علاوه بر تکمیل و اجرای طرح‌های درمانی به حضور پزشکان متخصص نیاز دارد و ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه و ایجاد رشته پزشکی نیز زمینه را برای حضور این پزشکان فراهم خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه در سفر اخیر وزیر بهداشت و همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مراغه به عنوان یک مطالبه مطرح و قول مساعد از سوی آنان داده شد، بیان کرد: جایگاه تاریخی مراغه نیز ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه را ایجاب می‌کند. 

وی با بیان اینکه اعتبار مناسبی برای تکمیل فاز دوم بیمارستان سینا در سفر اخیر رئیس‌جمهور به آذربایجان‌شرقی اختصاص یافت، بیان کرد: اجرای بیمارستان 500 تختخوابی، تکمیل بیمارستان خواجه‌نصیر و مرکز تشخیص و درمان سرطان از جمله الزامات تبدیل مراغه به قطب درمان منطقه است. 

وی همچنین با بیان اینکه مسئولان باید در پیشگاه ملت و خدا پاسخگو باشند، برای دکتر «اله وردی ارجمندی» سرپرست جدید دانشکده علوم پزشکی مراغه آرزوی موفقیت کرد و افزود: باید از همه ظرفیت‌ها برای تبدیل مراغه به قطب درمان منطقه استفاده شود و سایر مسئولان اجرایی شهرستان نیز در این مسیر مشارکت خواهند کرد. 

سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این آیین خدمت برای این ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی را عبادت خواند و افزود: مراغه باید جایگاه تاریخی خود به ویژه در عرصه علمی را بازیابد و امیدواریم علاوه بر کارکنان و مدیران دانشکده، بقیه مسئولان محلی نیز برای تحقق این امر همکاری کنند. 

ارجمندی با ابراز امیدواری نسبت به تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام درمانی در سریع‌ترین زمان ممکن، بیان کرد: مراکز درمانی نیمه‌تمام شهرستان مکمل هم به شمار می‌روند و با تکمیل آنها نه تنها زمینه برای حضور پزشکان متخصص فراهم خواهد شد، بلکه جذب هیئت علمی و ارتقای دانشده به دانشگاه نیز تسهیل می‌شود. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این آیین با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) در مورد اجر اخروی پرستاری از بیمار، بیان کرد: اگر خدمت‌رسانی به مردم خالصانه و با هدف قرب الهی باشد، با هیچ خدمت دیگری قابل مقایسه نیست.

دکتر «جواد احمدیان هریس» همچنین شان و جایگاه تاریخی مراغه را بهره‌مندی از دانشگاه علوم پزشکی به جای دانشکده خواند و بیان کرد: با قول مساعد وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده علوم پزشکی مراغه به زودی شاهد پذیرش دانشجو در رشته پزشکی و ارتقا به دانشگاه خواهد بود. 

به گزارش ایرنا در این آیین نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه نیز مسئولان سابق و فعلی دانشکده را به مشارکت در جهت پیشبرد اهداف متعالی آن دعوت، و از خدمات کادر درمان در دوره کرونا قدردانی کرد. 

در این آیین همچنین از تلاش های «اصغر تنومند» قدردانی و «الهوردی ارجمندی» که از پزشکان متخصص و خوشنام این شهرستان به شمار می‌رود، به عنوان سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه معرفی شد. 

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی تبریز مراغه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تبریز مراغه دانشگاه علوم پزشکی تبریز مراغه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه دانشگاه علوم پزشکی تبریز مراغه به قطب درمان علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۵۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه

درپایان مسابقات کشوری شطرنج مجتبی ترازوی عدل از ارومیه به مقام قهرمانی دست یافت و مهدی صمدی فر از بناب و سینا صائمی از تبریز دوم و سوم شدند.

این مسابقات با شرکت ۱۶۱ ورزشکار در ۱۰ دور و به روش سوئیسی برگزار شد.

ورزشکاران استان‌های تهران، گیلان، خراسان رضوی، اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی در این رقابت‌ها شرکت داشتند.

در پایان رقابت‌ها به هشت نفر اول جوایزی اهدا شد.

رقابت‌های شطرنج نکوداشت روز مراغه به مدت یک روز در خانه شطرنج سهند برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • اردیبهشت تماشایی در باغ‌های سیب مراغه
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • قهرمانی تیم درناباطری تبریز در مسابقات والیبال ساحلی مراغه
  • برپایی کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم در مراغه
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد