Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، داود اسدیان روز یکشنبه در نشست شورای دانشگاه مراغه که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و برخی از معاونان وی برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه ظرفیت‌ منطقه فسیلی مراغه توسعه پیدا نکرده و با وجود برخورداری از دانشگاه دولتی، اقدامی در جهت پژوهش‌های دیرینه‌شناسی و ایجاد رشته‌های مرتبط صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ایجاد رشته‌های مرتبط با زمین‌شناسی و دیرینه‌شناسی در دانشگاه‌های مراغه و ازسرگیری فعالیت عمرانی در مرکز تحقیقات دیرینه‌شناسی کشور در ردیف مطالبه‌های محلی از مسئولان کشوری قرار دارد.

وی به همایش دیرینه‌شناسی که ماه گذشته در مراغه برگزار شد، اشاره و اضافه کرد: ایجاد ژئوپارک ملی و بین‌المللی در مراغه به عنوان یکی از نتایج میزبانی از این همایش ملی دنبال می‌شود و برای تحقق آن در گام نخست ۳۶ ژئوسایت شناسایی شده است اما در کنار سایر فعالیت‌ها، پژوهش‌های زمین‌شناسی و راه‌اندازی مرکز تحقیقات فسیل‌شناسی در دانشگاه مراغه نیز ضروری است. 

وی ادامه داد: منطقه فسیلی مراغه به اذعان کارشناسان جزو پنج منطقه پر اهمیت دارای فسیل‌های مهره‌داران در سطح جهان به شمار می‌رود و از نظر ذخیرگاه دیرینه‌شناسی و مطالعه جغرافیای دیرینه صفحه «اوراسیا» دارای اهمیت ویژه‌ای است تا جایی که با کاوش و استخراج جدید نمونه‌های موجود در سایت مراغه، می‌توان به معرفی بیش از پیش ظرفیت‌های جهانی رسید.

وی به اهمیت جهانی رصدخانه مراغه نیز اشاره و بیان کرد: روزگاری کتابخانه مراغه بالغ بر ۴۰۰ هزار جلد کتاب داشت که در نوع خود بی‌نظیر بود و با توجه به‌ اینکه این شهر جزو ۱۰ شهر دارای بافت تاریخی کشور است، باید در این مسیر احیای جایگاه علمی آن حرکت شود.

به گزارش ایرنا در این آیین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نسبت به توسعه روزافزون این دانشگاه به ویژه پذیرش دانشجوی دکتری در برخی از رشته‌ها ابراز امیدواری کرد و کلنگ احداث دو بلوک ساختمانی با عنوان سرای متاهلی دانشگاه به زمین زده شد.

ایجاد معاونت پژوهشی و فناوری، پردیس نوآوری و فناوری و درخواست پذیرش دانشجوی دکتری در برخی از رشته‌ها از جمله شیمی، عمران، ژنتیک و به‌نژادی جزو مطالبه‌های مسئولان دانشگاه مراغه از وزیر علوم در سفر یک روزه‌اش به این شهرستان به شمار می‌رود. 

برچسب‌ها آذربایجان شرقی زمین شناسی مراغه دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی زمین شناسی مراغه آذربایجان شرقی زمین شناسی مراغه دانشگاه دیرینه شناسی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۳۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور

ابراهیم نعمتی معاون امور دانشجویان داخل کشو سازمان امور دانشجویی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، گفت: برای ایجاد شادی، نشاط، حرکت، شادابی و پویایی دانشجویان این المپیاد در سه محور فعالیت‌های رباتیک، محوردیجیتال و فیجیتال و محور طراحی و نو آوری در ورزش در ۱۸ رشته طراحی شده است.
ابراهیم نعمتی افزود: همه دانشجویان زیر مجموعه وزارت علوم، دانشگاه‌های آزاد و وزارت بهداشت تا ۲۵ اردیبهشت می‌توانند با مراجعه به سامانه setav. Ir با جزئیات این المپیاد آشنا و ثبت نام کنند.
وی افزود: این المپیاد ابتدا در دانشگاه‌های هر شهر، سپس در دانشگاه‌های استان و در پایان در مرحله ملی، پایان شهریور برگزار و دانشجویان برتر در این ۱۸ رشته به جامعه علمی کشور معرفی خواهند شد.

دیگر خبرها

  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور