Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا رتبه قابل قبول دانشگاه مراغه در سطح ملی و بین‌المللی از یک سو و روحیه جهادی مدیران دانشگاه از سوی دیگر موجب شده تا بسیاری از نیروهای انقلابی شهرستان همچون گذشته برای مشارکت در توسعه روزافزون این مرکز آموزش عالی کمر همت ببندند و بر همین اساس نیز هرآنچه که در قالب مسئولیت اجتماعی دانشگاه از سوی حاضران در نشست بیان شد، حس و حال جهادی و مشارکتی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مراغه در سرآغاز این نشست از عقلانیت انقلابی گفت و این موضوع را هم مورد تاکید قرار داد که تفکر باید انقلابی و عمل باید جهادی باشد.

به گفته «سعید خلیلی» عقلانیت انقلابی در دانشگاه مراغه ایجاب می‌کند که مدیران آن در قبال شهرستان احساس مسئولیت کنند و این گفتمان، می‌تواند دانشگاه مراغه را در میان دانشگاه‌های نسل چهار و پنج پیش‌رو کند.

وی به تشکیل و فعالیت بنیاد خیران دانشگاه طی ۱۰ سال گذشته اشاره و بیان کرد: تشکیل این بنیاد از سال ۱۳۹۱ آغاز شد که ساخت مسجد دانشگاه اولین خروجی آن به شمار می‌رود.

به گفته وی اساتید و کارکنان دانشگاه اولین خیرانی بودند که از حقوق خودشان برای تکمیل مسجد کمک کردند؛ حتی یک استاد مسیحی به نام دکتر آوارس نیز برای ساخت این مسجد به میدان آمد.  

رییس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مراغه اضافه کرد: افزایش مساحت دانشگاه، پیگیری حل مشکلات مخابراتی و فیبرنوری، احداث خوابگاه از سوی بنیاد ۱۵ خرداد و کاشت هفت هزار اصله نهال از دیگر اقدامات بنیاد خیران دانشگاه محسوب می‌شود.

به گفته «خلیلی» بنیاد خیران دانشگاه مراغه طی یک دهه گذشته بیش از ۲۰۰ جلسه برگزار کرده و در نتیجه آنها ۸۶ اقدام عملی را به بار نشانده است.  

«مسعود فرجام» از دیگر حاضران این جلسه نیز دانشگاه مراغه را یک جبهه فرهنگی برای انقلاب اسلامی در این شهرستان عنوان کرد و گفت: مسئولان دانشگاه طبق فرموده رهبری باید از سیاست شناخت داشته باشند اما سیاست‌زده نشوند.

وی ادامه داد: ارتباط دادن دانشگاه با جامعه به عنوان دغدغه رییس فعلی دانشگاه توسط نیروهای انقلابی تحقق می‌یابد و مدیران این دانشگاه باید برای انجام کارهای انقلابی دلگرم باشند زیرا نیروهای انقلابی از آنان حمایت خواهند کرد. 

وی پیوند مردم و دانشگاه را در حقیقت عمل کردن به مسئولیت اجتماعی دانشگاه دانست و بیان کرد: استفاده از نیروهای انقلابی و متخصص و نظر جمعی و مشورتی دلسوزان انقلاب جزوه دغدغه‌هاست.

وی همچنین از مدیران دانشگاه خواست تا چشم‌انداز توسعه دانشگاه در گام دوم انقلاب و همسو با سیاست‌های دولت آیت‌الله رییسی را تدوین کنند تا برنامه‌محوری، راهبردی برای عمل به مسئولیت اجتماعی دانشگاه باشد.

«سیدکاظم فاطمی» از رزمندگان و فرماندهان دوران دفاع مقدس و حاضر در این نشست نیز بیان کرد: تبیین مسایل فرهنگی در سطح جامعه جزو انتظارات نیروهای انقلابی از دانشگاه مراغه است.

«بهرام ودودی مفید» نیز از اینکه دیوارهای بین دانشگاه و جامعه از پیش‌رو برداشته می‌شود از مدیران دانشگاه قدردانی کرد و با بیان اینکه نسل پنجم دانشگاه بر نظام نوآوری و دانش‌بنیان استوار است، پیشنهاد داد که همایش مسئولیت‌پذیری دانشگاه طی ماه‌های آینده برگزار شود.

«هادی خرسندی» از دیگر حاضران در این جلسه نیز تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه را به عنوان یکی دیگر از مسئولیت‌های اجتماعی این مرکز آموزش عالی مورد تاکید قرار داد و پیشنهاد کرد که برگزاری هفته یا روز یافته‌های تحقیقاتی در دستور کار قرار گیرد.

«سیدحامی امامزاده» نیز با بیان اینکه مردمی‌سازی دانشگاه از طریق ارتباط با مجموعه مدیریت شهری تحقق می‌یابد، بیان کرد: بسیاری از مشکلات شهری با تکیه بر ظرفیت علمی اساتید دانشگاهی حل و فصل شدنی است.

«ودود انوریان» که به گفته خودش دغدغه‌هایی در مورد فضای مجازی دارد، ورود دانشگاهیان به این عرصه را خواستار شد و بیان کرد: اساتید دانشگاه می‌توانند در فضای مجازی حضور موثرتری داشته باشند.

«علی حقی» از رزمندگان دوران دفاع مقدس و ساکن در تهران که در این نشست حضور داشت نیز با بیان اینکه رزمندگان مراغه‌ای مقیم تهران از سال ۱۳۹۰ جلسات هفتگی برگزار می‌کنند، بیان کرد: انتظار این است که با وجود دانشگاه در مراغه، فرهنگ انقلابی بیش از پیش در این شهرستان نهادینه شود.

«رضا حقوقی بنیاد» نیز عامل مشکلات مختلف مسلمانان را بازگشت از قرآن عنوان کرد و افزود: علاج رفع این مشکلات هم بازگشت به قرآن است تا جایی که مسلمانان هر موقع به این کتاب آسمانی پناه برده‌اند، در مسیر پیشرفت قرار گرفته‌اند؛ بر همین اساس انتظار می‌رود تا دانشگاه مراغه در زمینه فعالیت‌های قرآنی بیش از پیش فعال شود.

وی با بیان اینکه آموزش‌ها امروزه سطحی و در بیشتر موارد از طریق فضای مجازی است، بیان کرد: در دانشگاه می‌توان نهضت قرآنی راه‌اندازی کرد تا دانشجویان بیش از پیش با زندگی قرآنی آشنا شوند.  

«هادی سروری‌زاد» نیز دانشگاه مراغه را از برکت‌های بزرگ انقلاب اسلامی در مراغه عنوان کرد و افزود: نیروهای انقلابی در ارتباط دادن دانشگاه با شهرستان می‌توانند موثر باشند.

وی با بیان اینکه دانشگاه مراغه باید پرچم‌دار فعلیت‌های علمی شهرستان در همه زمینه‌ها باشد، اظهار داشت: مراغه در گذشته مهد علم و شعیه بوده و احیای جایگاه تاریخی این کهن‌شهر جرو انتظارات مردم از دانشگاه است.

وی همچنین معرفی اساتید شاخص و موفق دانشگاه مراغه در سطح جامعه را اقدامی در جهت الگوسازی برای جوانان شهرستان خواند.

«احمد اسکندری» از دیگر حاضران در این جلسه تشکیل جلسه اولیای دانشجویان را پیشنهاد داد تا ارتباط والدین دانشجویان بومی تقویت شود.

«عباس رضایی»، معاون جدید فرهنگی دانشگاه مراغه نیز تاثیر دانشگاه در شهرستان را نیازمند بررسی و مطالعه دانست و تاکید کرد: دانشگاه باید ترویج سبک زندگی اسلامی را ابتدا در میان دانشجویان و اساتید و سپس در سطح جامعه دنبال کند.

وی با بیان اینکه اکنون فضا برای دفن شهدای گمنام در دانشگاه فراهم است، بیان کرد: در این صورت کل هزینه فرهنگی دانشگاه باید برای ساخت یادمان صرف شود و انتظار می‌رود بنیاد خیران دانشگاه در این زمینه نیز وارد میدان شوند.

وی همچنین به برگزاری کنگره شهدا، جانبازان و رزمندگان منتسب به دانشگاه مراغه اشاره و بیان کرد: برگزاری این کنگره در شورای فرهنگی دانشگاه تصویب شده است اکنون در مرحله تدوین طرح قراردارد.

«محمد زادشکویان» رییس دانشگاه مراغه نیز با بیان اینکه نیروهای انقلابی و با اخلاص به خاطر حفظ حرمت روح شهدا در این نشست حضور یافته‌اند، بیان کرد: دانشگاه مراغه در نظام رتبه‌بندی جایگاه ۹۰۱ تا هزار و در بین دانشگاه‌های جوان دنیا رتبه ۲۵۱ تا ۳۰۰ را دارد؛ ضمن اینکه رتبه آن در داخل کشور ۲۶ است.

وی با بیان اینکه دانشگاه مراغه ۱۴۷ نفر عضو هیئت علمی دارد و زیرساخت‌های آن در مقایسه با گذشته مهیاست، بیان کرد: هیچ‌یک از دانشگاه‌های کشور روی مشکلات پیرامون تاثیرگذار نبوده‌اند و در حقیقت به مسئولیت اجتماعی خودشان به درستی عمل نکرده است.

وی با بیان اینکه برای استفاده از امکانات و ظرفیت‌های مراغه در جهت توسعه منطقه به وزیر علوم قول داده ‌است، ابراز امیدواری کرد که دانشگاه مراغه بعد از چهار سال الگوی کشور شود.

وی پیشنهاد داد که نیروهای انقلابی اتاق‌های فکری در زمینه‌های مختلف تشکیل دهند و ادامه داد: در زمینه مسایل فرهنگی تراز انقلاب اسلامی باید بیشتر تلاش کنیم تا فرهنگ مبتنی بر ارزش‌ها در جامعه نهادینه شود.

وی با تاکید بر اینکه توسعه فرهنگی تبادل‌نظر و همگرایی نیاز دارد، بیان کرد: دانشگاه مراغه باید برای ارتقای فرهنگی شهرستان برنامه داشته باشد و در این مسیر به مشارکت جمعی نیاز دارد.

وی همچنین به شکل‌گیری بنیاد مراغه‌شناسی در دانشگاه مراغه اشاره کرد و افزود: طبقه همکف دانشگاه مراغه نیز به موزه علم و فناوری تبدیل می‌شود تا داشته‌های علمی و مشاهیر مراغه در یک سالن ویژه به نمایش گذاشته شود.

به گزارش ایرنا دانشگاه مراغه که از سال ۱۳۷۰ با عنوان آموزشکده کشاورزی کار خود را آغاز کرد، طی سال ۱۳۹۱ به دانشگاه ارتقا یافت و اکنون دارای چهار دانشکده علوم پایه، کشاورزی، علوم انسانی و فنی و مهندسی است.

برچسب‌ها مسئولیت اجتماعی دانشگاه مراغه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسئولیت اجتماعی دانشگاه مراغه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مسئولیت اجتماعی دانشگاه مراغه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مراغه مسئولیت اجتماعی دانشگاه بنیاد خیران دانشگاه دانشگاه مراغه نیروهای انقلابی نیروهای انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۰۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ در نشست امروز شورای فرهنگی عمومی گیلان، اولویت‌های تاکید بر تقویت هرچه بیشتر سبک زندگی اسلامی - ایرانی با محوریت زیست عفیفانه، تقویت بنیان خانواده و پیشگیری از کاهش نرخ زادآوری، بهره گیری مناسب از ظرفیت‌ها و جلب مشارکت‌های مردمی برای تقویت امور فرهنگی، اجتماعی و دینی، تعمیق و ترویج آموزش‌های مرتبط با بنیان‌های فکری و رفتاری در قبال ارزش‌های اسلامی و انسانی و لزوم حمایت از روند تولید و توزیع محصولات فرهنگی با لحاظ فرهنگ بومی و محلی تصویب شد.

نماینده‌ی ولی فقیه در گیلان در این نشست تحلیلی از نقش گیلان به عنوان دروازه‌ی ورود و خروج کشور به اروپا ارایه کرد و مواجهه‌ی با فرهنگ منحط و بیگانه را از تهدیداتی دانست که تا امروز در بستر تاسی از آموزه‌های ناب شیعی و ارادات به مکتب اهل بیت توانسته هویت تاریخی مردم این دیار را حفظ کند.

آیت الله فلاحتی همچنین گردشگر پذیر بودن گیلان را از دیگر عواملی دانست که موجب شده زمینه‌ی رویارویی فرهنگ بومی استان با خرده فرهنگ‌های سایر مناطق ایران فراهم شود و این روند اگر به درستی پایش و نظارت نشود میتواند به بروز تهدیداتی درحوزه‌های اجتماعی و فرهنگی گیلان منجر شود.

امام جمعه‌ی رشت افزود: میهمان پذیر بودن مردم گیلان باعث شده تا زمینه‌ی افزایش روزافزون گردشگران از سراسر کشور به این استان فراهم آید.

وی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های مستمر مجموع دستگاه‌های فرهنگی، نظارتی و انتظامی برای ترویج فرهنگ زیست عفیفانه با محوریت عفاف و حجاب و پیشگیری از بی مبالاتی‌های فرهنگی در جامعه ، اضافه کرد: تداوم این روند، در بستر بهره گیری از همراهی مردم می‌تواند مظاهر فرهنگ مخرب در روند رفتار‌های اجتماعی را به حاشیه رانده و زمینه‌ی حرکت به سوی تعالی را فراهم کند.

امیر حسین طاهری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان هم در سخنانی با تشریح اولویت‌های فرهنگی - اجتماعی استان، لزوم تاسی از نقشه‌ی مهندسی فرهنگی کشور را با لحاظ مولفه‌ها و برش‌های استانی خواستار شد.

حجت الاسلام والمسلمین عادلی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در گیلان هم در این نشست از برگزاری اجتماع مردمی برای حمایت از عفاف و حجاب خبر داد و افزود: این همایش ۲۲ اردیبهشت ماه با دعوت از یک سخنران ملی در رشت برگزار خواهد شد. 

در ادامه‌ی این نشست، هر یک از اعضای شورای فرهنگ عمومی گیلان در سخنانی، با اشاره به عمده‌ترین تهدیدات فرهنگی و چالش‌های دیدگاهی نسل جدید، بر لزوم حفاظت از فرهنگ ملی و بومی و نحوه‌ی مواجهه و مقابله با فرهنگ مهاجم تاکید کرده و تقویت شاخص‌های ملی و دینی را در ایجاد مصونیت مقابل تهاجم فرهنگ بیگانه، اثر بخش دانستند.

دیگر خبرها

  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • آیا امام صادق (ع) فقط گوشه‌ای می‌نشست و درس می‌داد؟
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است